Ik vind het heerlijk om af en toe vrij werk te maken. Even mijn eigen visie en ideeën los laten en kijken wat we voor moois kunnen creëren. Ik ben een groot fan van de natuur, met je blote voeten door het gras. Ik was al eerder bij de theetuin geweest voor een bruiloft en de sfeer sprak me gelijk aan.

Ben en Marieke zijn een prachtig verliefd koppel en waren gelijk enthousiast om zich in mooie kleding te laten hijsen. Matthew verzorgde de make-up en het haar van Marieke. Tijdens het make-up moment waren daar ook heel gezellige kipjes bij die zeker even mee wilden kijken wat er gebeurde.

We waren welkom bij Theetuin onder de pannen en wat een sfeertje hangt daar zeg…. Check zo zelf maar even de foto’s.

Er was een prachtig bruidstaartje gemaakt door Ingrid van Bakework. Echt een aanrader als je iets moois en lekkers zoekt.

Ik hou van dit landelijke, in de natuur, de schoonheid van de kleine dingen, dit was en is echt een shoot naar mijn hart. De liefde is echt, en dat maakt het uiteindelijk tot een fantastisch verhaal.

Ga je zelf trouwen op je eigen unieke en authentieke wijze, ik leg het met heel veel plezier en liefde voor jullie vast. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en wat jullie wensen en dromen voor jullie bruiloft zijn.

Muah : Mattew Been 


Ringen : Het Pandje


Stationary: Fijne Prints


Naked cake: Bakework, Ingrid Bakework


Locatie : Theetuin onder de pannen


Bloemen: Bij Aafke


Koppel: Ben en Marieke Schaafsma

CLOSE MENU