Zomerbruiloft fotograferen.

Op 3 juli 2020 is het eindelijk zover. Na de lockdown is het de eerste bruiloft die wel door gaat.

De bruiloft van Ferry en Manon. En jongens wat heb ik een zin in deze dag. Zoveel bruiloften die dit afgelopen half jaar niet door zijn gegaan. Verplaatst, geannuleerd etc.

Ik begin de dag bij Manon in Lekkerkerk in haar ouderlijk huis. Na de eerste momentjes vastgelegd te hebben rij ik naar Ferry toe, ook in Lekkerkerk. Met zijn gezellige zussen om hem heen is het een goede start van de dag.

Nadat Ferry klaar is met aankleden van een prachtig groen pak (mag ook wel eens gezegd worden) rij ik terug naar Manon die klaar is om haar jurk aan te gaan trekken. Wat een plaatje deze bruid. Als de hele familie zich in de tuin verzameld heeft is het tijd voor het bruidspaar om elkaar te gaan zien. Een heerlijk moment wordt het. Na een lekker bakkie vertrekken we richting het Loetbos om foto's te maken samen met de bruidsmeisjes.

Terug van het foto's maken lunchen we nog even en gaan we naar de Arendshoeve in Bergambacht. Het is prachtig weer en de stoelen staan al klaar buiten. Iedereen krijgt een mooi plekje aangewezen en de ceremonie begint. De prachtige bruidsmeisjes komen de ringen brengen.

Na afloop wordt er door familie lekker even geknuffeld en gefeliciteerd. Het glas wordt geheven op een prachtige dag.

Leverancier

Trouwpak Ferry: honeymoonshop 

Jurk Manon: honeymoonshop 

Bloemen: bij Aafke krimpen ad lek

Ringen: rikkoert juweliers

Taart: Suijkerhuys Stolwijk 

Videograaf: Erwin van Merel shoot it Berkenwoude

Ballonnen: Goudse Feestwinkel 

Locatie: Arendshoeve

Share this story