trouwfotografie

Lieve Woorden

Amanda & Corné

Rebekka is echt een topper. Ze heeft onze trouwdag zó fantastisch vastgelegd. Elk moment legt Rebekka op zo’n spontane manier vast, waardoor echt elke foto straalt. Ze mist niks! Ze is warm en open, we voelden ons echt super op ons gemak bij haar. We zijn ontzettend blij met alle foto’s en het album. Ik raad iedereen aan haar als fotograaf te kiezen.
Amanda & Corné

Werkwijze

Tijdens het vastleggen van een bruiloft ben ik een rustig en observerend type wat het ritme van de dag graag volgt. Tijdens de liefdes sessie op de bruiloft zelf ga ik graag even met jullie de natuur in en zal ik door middel van een aantal aanwijzingen foto’s van jullie maken op een ongedwongen en vrije manier.
Verder geef ik tijdens de dag zo min mogelijk aanwijzingen en leg jullie dag vast zoals het loopt. Mijn stijl is verhalend, vol emotie en liefde. Ik laat me graag inspireren door de locaties waar jullie bruiloft zal plaatsvinden en laat me leiden door het gebruik van het licht.
Mijn kleurgebruik is warm en levendig.

Wil je meer weten download dan mijn Wedding brochure.

Voor de overige sessies fotografeer ik jullie graag zoals jullie zijn. Dit houdt in dat we naar locaties gaan waar jullie blij van worden. Ik hou van interactie met elkaar en speel daar dan ook graag op in. Het liefst leg ik jullie connectie vast en help jullie daarin om te ontspannen en echt te kunnen zijn.

Wil je meer weten, stuur me gerust een berichtje.

Lieve woorden

Rene & Kate

There first reaction when they reseved the pictures.
Thank you so much, the pictures are magical. 🙂 That was an amazing day.
Our friends recommended Rebekka. We liked her work and liked her from the first message.  She is very considerate, professional and kind.
Rebekka explained everything and walked us through the process, so that we could feel more comfortable in front of the camera. Along with that her vision is to show the couple as they are and their feelings towards each other. In our case, she created beautiful pictures showing love and tenderness towards each other.
It was very nice to have her at our wedding, unforgettable memories. And you really want to stay friends with Rebekka.
For sure, we would like to have her over for other occasions, to capture the precious moments.
Highly recommend, Kate and René
trouwfotografie
CLOSE MENU