Twee bruidegommen, Trouwfotografie

19 september 2019

Ivo ken ik al vanaf kleins af aan en hoe leuk is het dan als je de bruiloft mag fotograferen. Een jaar voor de bruiloft hebben we voor het eerst contact. Wat zijn hun dromen, wensen en ideeën voor de bruiloft. Het werd gelijk een supergezellige avond met elkaar.

Voor de bruiloft hebben we een loveshoot gedaan wat wel zo fijn was om even de feeling te krijgen met een camera op je gericht. Bij mijn pakketten zit altijd een loveshoot om elkaar alvast een beetje beter te leren kennen en om zo ook een gevoel bij mij als fotograaf te krijgen.

Nu is het zo dat Ivo en Jeffrey niet zo makkelijk in het openbaar hun genegenheid aan elkaar laten zien, omdat dit niet altijd gewaardeerd wordt. Dit was voor hen dus wel even confronterend om tijdens de loveshoot dit wel te mogen doen. Maar zoals je in een eerdere blog al hebt gezien is dat helemaal goed gekomen tijdens de loveshoot.

De trouwdag

De bruiloft begint bij het ouderlijk huis van Ivo. Hij kleedt zich hier aan in het bijzijn van zijn famile. Daarna rij ik door naar het huis van Ivo en Jeffrey in Capelle a/d IJssel om ook zijn aankleedmoment vast te leggen. Ze worden allebei geholpen door hun mam.

Na de first look mag ik met ze mee in de volkswagenbus naar de fotolocatie. De eerste stop is bij de ouden steenhovens in Klein Hitland. Van de Oude steenhovens staan nog een paar muren overeind. Een toffe plek voor de eerste foto's. Vervolgens rijden we door naar de meest toffe plek. Een autosloperij in Woerden. Jeffrey had dit zelf geregeld en wat is dat gaaf zeg. Een compleet andere locatie voor unieke trouwfoto's. Als afsluiter van de fotoreportage maken we foto's bij een groot water met een super lange vlonder. Ook dit levert weer prachtige plaatjes op.

Nu zijn we bijna aangekomen bij de trouwlocatie. Hoeve landzicht in Nieuwer ter Aar. De familie staat het bruidspaar al op te wachten en vervolgens gaat de ceremonie beginnen.

Na de familiefoto's is het tijd om aan het diner te gaan en te beginnen met het feest. De mannen hebben een super toffe dans ingestudeerd dus daarmee is het feest een feit.

Trouwpakken : 2suit

Ringen : Auronia

Schoenen : Timberland

Bloemen : Koolhaas concepts

Volkswagenbus : weloveoldtimers.nl

Autosloop : Carmix Woerden

Trouwlocatie : Hoeve Landzicht

Share this story