Vrijdag 14 juni 2020

Mijn dag begint bij het huis van Maik en Mariska in Ouderkerk aan den IJssel. De vrachtwagen van Maik staat voor de deur geparkeerd en de rode loper ligt uit.

Maik en Mariska zijn allebei in andere kamers van het huis bezig zich klaar te maken. Ik ben benieuwd wat Mariska voor jurk heeft want ze heeft al wel verteld dat ze niet voor doorsnee gaat.

Wauw en wat een verrassing als de jurk uit de hoes komt. Echt totaal iets anders als wat ik had verwacht. Zo leuk.

Ik hou ervan als je gewoon jezelf bent en er voor kiest om te doen wat bij je past. Maik staat klaar op de vlonder in de tuin, daar zien ze elkaar voor het eerst. Maik zijn gezicht verteld genoeg. Hij is blij met wat hij ziet.

Vervolgens gaan we op pad voor de reportage. De jurk moet wel even omhoog anders wordt het lastig instappen in de vrachtwagen. We rijden naar het ouderlijk huis van Mariska. Daar staat haar paard en daar wil ze ook graag mee op de foto.

Het paard heeft eerst even andere plannen en gaat er even vandoor. Nadat hij een rondje heeft gerend en weer terug is kunnen we toch mooie foto’s maken. Na de reportage is het tijd om naar Bergambacht te rijden.

Daar bij De Dijck worden ze opgewacht door de familie. Er wordt gezellig gegeten en daarna is het tijd voor de ceremonie. Er is net genoeg plek dat iedereen kan meegenieten.

Na de ceremonie is het tijd om het bruidspaar te feliciteren. Er volgen heerlijke stukjes en daarna is het tijd voor het feest. We gaan nog even naar buiten om foto’s te maken tijdens zonsondergang.

Genieten jullie mee!

Jurk : Opaack, Rotterdam

Pak : Speksnijder, Bergambacht

Ringen: Oorebeek, Krimpen aan den IJssel

Locatie: De dijck, Bergambacht

Vrachtwagen: Gebroeders Kalkman

Trouwkaart : Graphics by Mariel

CLOSE MENU