26 juli 2019

33 graden geeft mijn thermometer in de auto aan als ik onderweg ben naar de bruidegom. Belooft een stralende en hete zomerdag te worden. De dag begint voor mij bij Jorian. Hij is bij zijn ouderlijk huis in Tholen. De mooie auto staat al voor de deur. In bijzijn van zijn moeder kleed hij zich aan in zijn prachtig uitgekozen pak.

Ik ga hierna snel naar Renske, ook zij is in haar ouderlijk huis in Tholen. Ze zit al in de make-up als ik aankom en ziet er al mooi uit. Daarna volgt het aantrekken van de jurk en als prachtige bruid komt ze van de trap af.

Jorian en Renske zien elkaar buiten voor het eerst, een prachtig moment wat mee word beleeft door een aantal trotse familieleden.

We gaan met elkaar onderweg om de reportage te gaan maken.

Bij terugkomst staat de hele familie en alle vrienden het bruidspaar op te wachten. Wat een heerlijk ontvangst. Na de lunch is het tijd voor de ceremonie.

Op een klein buitenplaatsje vind de ceremonie plaats. Zo sfeervol en mooi. Na de ceremonie is het tijd voor de toast, Jorian maakt met enthousiasme de champagne open. Er is nu tijd voor een persoonlijk tintje, de moeders van het bruidspaar, ook nog eens vriendinnen van elkaar hebben een heel levensverhaal in elkaar gezet.

Na de barbeque is het tijd voor de kerkdienst. En wat een feestje was deze dienst. Zo mooi om te zien hoe vol overgave deze twee mensen hun liefde voor God en elkaar delen. Ik geniet dan echt volop mee.

Na de dienst gaan we naar de feestlocatie, en een feestje werd het, Na de felicitaties opende het bruidspaar het feest met een toffe dans. En daarna gingen er heel wat voetjes mee van de vloer.

Genieten jullie mee!

Lieve Jorian en Renske, jullie zijn een prachtig paar, blijf zo puur van elkaar houden! Dank dat ik jullie verhaal mocht vertellen.

Jurk - Bruidshuis Orchidee Krabbendijke

Pak _ Roka Rotterdam

Haar Bruid - Hair by mir

Bruidsboeket - Bloemwerk Ira van Dijke

Ringen - Broekhuis Juwelier Steenbergen

Feestlocatie - Akkermans Leisure en Golf

Share this story