trouwfotografie

Trouwen

Om de hoek of verder weg
In het bos of in stadhuis
Eenvoudig of uitbundig
Besloten of voor iedereen
Vintage of Chic

Jullie verdienen het dat jullie trouwdag met de grootste zorg en liefde wordt vastgelegd.
Het is voor mij een droom en eer om dit voor jullie te mogen doen.

trouwfotografie
trouwfotografie
trouwfotografie
trouwfotografie
trouwen
trouwfotografie
trouwfotografie

Ja zeggen, trouw beloven, gaan voor de long term, ik hou ervan! Als hopeloze romanticus is dit de droom die elke keer werkelijkheid wordt als ik een huwelijksdag mag fotograferen.

Trouwen is zoveel meer dan alleen de ja! Jullie dag wordt gevormd door wie jullie zijn, jullie vrienden en familie, de schaterlach en de traan. Het verteld wat jullie samen heeft gebracht en hoe jullie hier hier vandaan verder gaan. Dit alles wil ik vertellen, en dat doe ik door te fotograferen vanuit mijn hart en gevoel.

Mijn focus ligt op de connectie en emotie. Zoals die liefdevolle hand over je rug, de blikken die jullie wisselen, de knuffel van je bestie, de felicitaties van je mega trotse opa. Deze momentjes zijn het grootst in waarde.

Maar ook de details die jullie verhaal vertellen leg ik vast, zodat je de schoonheid en sfeer ervaart.

Het zonlicht wat net op je jurk valt, de mooi gedekte tafelsetting, de prachtige locatie, de heerlijke bruidstaart en nog zoveel meer.

Hoe mooi is het als je juist die prachtige momentjes kan delen misschien wel generaties later, met je album op de bank, geklemd tussen je kinderen en kleinkinderen.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

trouwfotografie

Review

Girls of honour

Take a look

CLOSE MENU